.

Ramen 

Hoofdmenu

 

Ramen en deuren

 

 

Winddicht: de ramen, buitendeuren en garagepoort

Ramen en deuren: (naar boven)

18 en 19 februari werden onze ramen en deuren geplaatst:  3 buitendeuren, 2 schuiframen, 17 andere ramen en 15 rolluiken. De plaatsers van Houbrix waren mooi op tijd en werkten vlot door.  Na 1,5 dag stond alles er al in. Door een vergissing in de labbeling van de ramen waren de 2 schuiframen wel eerst verwisseld maar ook dat werd rechtgezet en binnen de planning.

Voorgevel met ramen en deuren in Blyweert profiel in RAL 9007 van Houbrix     Achtergevel met ramen en schuiframen in Blyweert profiel in RAL 9007 van Houbrix

De ramen en deuren zijn gemaakt van het Blyweert Hercules en Hestia (schuiframen) aluminium profiel in RAL kleur 9007. De rolluiken zijn ook uit aluminium maar in een lichtere kleur (zilvergrijs).Voor onze voordeur kozen we voor een speciaal model met verdoken profiel. Hierdoor oogt de voordeur als 1 vlak.  Verder hebben we nog een deur met raam naar de berging en een volledig gesloten deur naar de kelder.

Voordeur met verdoken kader in aluminium Blyweert profielen     Zijdeur naar de berging

Garagepoort: (naar boven)

Donderdag 26 februari: Een weekje na de ramen was het de beurt aan de garagepoort. Deze hadden we ook via Houbrix besteld maar werd gefabriceerd en geplaatst door Dupont. Nu is de bouw eidenlijk winddicht, en dat mag ook wel met het slechte weer van de afgelopen weken.

Foto's: (naar boven)

Meer foto's van de plaatsing van onze ramen en deuren vind je in ons fotoalbum.

 

 (naar boven)

 

Designed by S.C. & E.V.